Resetips önskas

18.10.2018 kl. 16:28

Sitter just nu i en av restaurangerna i Kortteli högst uppe i Kampens köpcenter. Här finns fantastiskt många bra restauranger, vi brukar beställa hem mat från Beijing8 (brukar= tre /fyra gånger) men tänkte att det måste vara hemskt att sitta och äta här - i ett köpcenter.

Men kanske inte, nu fick jag nämligen för första gången en Manhattanflashback, lite samma känsla som när jag under marsmånad gled runt på Manhattan* och sög i mig intryck, skumpa och spaångor. Här är ju hur fint som helst.  

Och nu fick jag igen Shanghaivibbar, minns att många restuaranger (som var nästan eller riktigt bra) fanns i köpcenter. Och det jag egentligen vill säga är at jag behöver flera resetips, det är mycket bättre att ni berättar än att jag googlar. Förra gången åkte jag till The Sanctuary tack vare en kommentar här i bloggen.

Jag minns att jag hade termiter som hetsåt på min säng, en smutsig katt som ville gosa med mig (i min säng) och en elak gecko som spionerade på mig.  En manet brände upp halva min arm och det var femtusen trappor upp till min lilla villa, men jag ångrade inte en sekund.


* Manhattan är det inte lite 80-tal på ett dåligt sätt? Medan Brooklyn är 2000-tal, men vet ej om det är bättre?

Kommentarer (1)
Tågresa genom Europa? Transsibiriska järnvägen? Retreat på nåt kloster? Vandring i Sápmi? Nåt som är snällt mot planeten i alla fall.
Sofie18.10.18 kl. 22:58
Transsibiriska järnvägen!!! Ojojoj.
22.10.18 14:27
Anne Hietanen