Dåliga tider men bra innehåll

12.10.2018 kl. 12:36

Här går det så där, är omåttligt besviken på att medicin mot adhd inte fungerar på mig. Hade hoppats så! Alltså att jag skulle kunna få lite bort av min oro i kroppen, nu just känns det som om det var helt bortkastat att jag gick och strävade i över ett år för att få en diagnos.

Försöker komma över besvikelsen, men det tycks inte gå på en dag eller två. Det var ju bra att jag försökte i alla fall!  Och tur att det nu åtminstone finns en sak som hjälper, nämligen motion. Det är inte heller alltid roligt, men måste nu bara göra det och dessutom vara tacksam över att kroppen håller och kan. Jag ÄR tacksam.

Nå, nu till roligare saker! Folk gillar det senaste avsnittet #41 av Bokpodden Hietanen & Henrikson, handlar bland annat om frivillig och ofrivillig barnlöshet. 

Anne Hietanen