Olofs romans

08.10.2018 kl. 11:48

Kort nyhet, Olof börjar bli allt vuxnare, under helgen inledde han sin första riktiga kärlekshistoria, åtminstone om man frågar mig som utomstående observatör.  Det visade sig att Olof börjat uppvakta toalettborsten! Jag går inte in på detaljer nu, men kan berätta att jag kanske önskat en något mera hygiensk flickvän.

Olof får ju göra som han vill med sitt liv och jag skall förska uppmuntra honom vad han än väljer för bana, men detta kärleksförhållande har jag ändå lite, lite  svårt med. Hur kommer deras avkommor att se ut/lukta osv?  Borde han kanske lite titta runt innan han binder sig på detta vis? Eller är det jag som borde ta det lugnt och låta Olof själv dra egna slutsatser? Många frågor, få svar. Jag håller er uppdaterade.

 

Foto: Alexander

Ps. ser ni hellre denna bild eller en bild av Olof när han sjunger smörsånger in i toalettborstens lilla öra?

Kommentarer (3)
Vilken fantastisk bild! Kan vi inte få både dessa "Lejonkungen"-bilder och toalettborstbilder?
............................ eller vänta, bad jag just om bilder på er toalettborste?!
......................... oh, well, bara den är hyfsat ren....
S. med punkt08.10.18 kl. 22:24
Olof har slickat den ren! No worries! (Nååneejj usch, förlåt, den är alltid ren.)
11.10.18 11:03
Underbar bild! Så vildsint, ändå romantisk. Precis som Olof verkar vara? Vi får hoppas att toaborsten är en fas, en liten parentes, i hans långa hundeliv. Älskar uppdateringar från Olofs rika liv
Ida09.10.18 kl. 19:39
Tack Ida! Jag hoppas också att han kommer få många andra romanser.
11.10.18 11:04
Alla bilder på, och historier om, Olof, är välkomna!
Maria10.10.18 kl. 20:48
Ajaja Maria, då skall det komma! :)
11.10.18 11:04
Anne Hietanen