Poddtips och bloggrevival

04.10.2018 kl. 15:02

Måste bara säga att Hietanen & Henrikson har bytt namn till Bokpodden Hietanen & Henrikson, det betyder att alla måste söka upp podden igen och prenumerera. Våra gamla följare flyttas inte automatiskt till den nya säsongen. Jag ber om ursäkt, men man kan förstås också lyssna på gamla klassiska arenan som ny fungerar bättre än tidigare. Den kommer ihåg var man slutade lyssna senast och sådant.

Här finns vi nu. Nya avsnitt från och med avsnitt #39.

 

Sedan har ni antagligen reda lyssnat på Relationspodden med Frantz och min gamla goda partner in crime Norrena? Jag älskar den!

Ps. Kan ni inte gå in på Norrenas blogg och skriva något trevligt så att hon börjar blogga lite oftare igen. Saknar dagarna då jag kunde gå in varje dag och kolla hur landet ligger. Jag inser att bloggande kanske inte är superinne just nu, men kan det inte bli en revival snart? Svaret måste ju bli ja!

Kommentarer (1)
Ah bra att du tipsade att ni bytt namn, undrade varför min poddapp inte uppdaterades. Men har så klart lyssnat på Arenan. Yay att ni är back! Frantz & Norrena gillar jag också. Så klart.
Kugge04.10.18 kl. 20:28
<3
08.10.18 11:48
Anne Hietanen