Tidsbrist

13.09.2018 kl. 10:29

Nu kommer jag ihåg att det är roligt att jobba, att det enda riktiga dilemmat är att få tiden att räcka till. Jag förstår inte hur folk hinner jobba, träna, vara med familjen och gå på teater varannan kväll.

Jag hinner jobba, gå hem och bli biten av Olof två-tre gånger, läsa lite och sedan sova och det är allt. (Träna gör jag oberoende om jag hinner eller inte.)

Hur fasen hinner man? Vad väljer ni bort?

Kommentarer (2)
Socialt umgänge, tyvärr. Eller inte tyvärr för min del, som introvert är det en förmån och ett måste att få vara själv. Min man däremot tycker att det är jobbigt.
Ida13.09.18 kl. 21:51
Ja det kan bli lite jobbigt med en introvert och extrovet i parförhållandet. Jag har aldrig sällskapat med någon introvert. Vore mycket intressant att se hur det skulle vara att sällskapa med någon som sällan har lust att träffa en!
16.09.18 18:04
Ja! Ja! Jag hinner jobba, fylla på tvättmaskinen, fara till stugan, komma hem, fylla på diskmaskinen, lorva framför roliga Youtube-klipp. Det var allt. Hur hinner folk.
Fager Dam14.09.18 kl. 00:29
Dom kanske aldrig sover, eller sedan hittar dom på lite!
16.09.18 18:05
Anne Hietanen