Semestern slut

09.09.2018 kl. 21:07

Jag skulle ljuga om jag sade att jag var taggad. Fy fasen, imorgon ringer klockan 6.30. Ujujuj.

Och så blir det gymflopp imorgon också. Har nog aldrig haft en så här lång gympaus i hela mitt liv tidigare, var flunssig halva semester och efter det joggade jag bara. Säkert väldigt bra med paus eftersom jag hade en axelskada som nu läkt helt, men fasan när jag får gå till babyvikterna imorgon!

Det kommer också att bli krångligt att ha Olof ensam hemma, åtmisntone de gånger A.och jag arbetar samtidigt.  Jag önskar att Olof kunde ringa mig alltid nu och då och berätta hur det känns i hans lilla hjärta.

Nå, jag förstår att alla dessa "problem" är lyxproblem, eller kanske faktiskt  bara lyx. Är frisk nog att kunna träna och dessutom ha ett jobb att gå till. Olof har vi skaffat frivilligt så det är inget att gnälla om. Och ett annat tips till mig sjäv, jag tar en dag i taget, jag behöver ju inte nu stressa över intervjuer och uppträdanden jag har i december.

Och en annan sak, har lovat mig själv att jag inte behöver träffa en enda vän oberoende av hur mycket jag älskar dem, om jag inte orkar så orkar jag inte och jag skall inte behöva känna dåligt samvete över det.

Jag ger mig själv också tillåtelse att skippa alla premiärer, fester och "viktiga" sammankomster. Jag behöver inte ens fundera, jag vet ju att jag innerst inne (oftast) ändå inte vill. (Till den som läser den här bloggen mitt i allt utan att veta något om saken så är förklaringen till dessa kanske något udda funderingar att jag har ett mycket socialt jobb, men är en väldigt introvert person. Därför kopplar jag aldrig av när jag träffar vänner eller tar en öl på pubben, jag laddar batterier när jag är hemma.)

 

Kommentarer (1)
Bra strategier.
Anna T10.09.18 kl. 20:23
:)
13.09.18 10:49
Anne Hietanen