44

05.09.2018 kl. 10:09

Hurra! Idag fyller jag fyrtiofyra, har inga känslor kring det annat än att jag blev mycket glad övet att bli väckt med champagne, blommor och tårtor. Skryt, Skryt och så vidare.

(Var ej sugen på champagne klockan sju på morgonen så dricker det kanske senare idag.)

Ibland tycker jag att jag ser vansinngit gammal och trött ut och ibland tycker jag att jag ser ut som en spänstig ungdom. Försöker att inte sätta några negativa värderingar i att jag blir äldre. Fast det är inte sant, gjorde det ju just. Jag korrigerar, gammal och spänstig heter det och ung och och trött skall det vara.  

Jag har också slutat vara glad och tacksam om någon säger att jag ser ung ut, eller ännu värre, bra ut för min ålder. Jag säger tack för människan är ju bara snäll, men inombords tänker jag, att jahas.

 

Ännu lite semester kvar. Notera Olof och hans murkna plastflaska framför honom.

 

Kommentarer (4)
Grattis älskade Anne! Hoppas du har en underbar dag och att jag får träffa dig snart! Pusss!
Kugge05.09.18 kl. 10:35
Puss right back!
09.09.18 21:21
Congratz! Konstigt nog förblir jag alltid 6 månader yngre än dej. :)
håkan05.09.18 kl. 20:28
Suspekt!
09.09.18 21:21
Känner så igen dessa tankar, är prick i samma ålder :D Inget är bra, säger nån att man ser ser ung ut för sin ålder vet man att man ÄR gammal, säger de inte det så vet man att man ser tyvärr ut som sin ålder...suck o stön.
Julia05.09.18 kl. 22:36
:)
09.09.18 21:21
Försenat grattis! Känner igen det där med att man vissa dagar inte ser ut att vara en dag över 20 och andra dagar inte ser ut att vara en dag under 70. Tycker inte heller att man behöver lägga någon värdering i det, men jag skulle vilja veta om det finns någon mätbar förändring mellan dessa dagar eller om det bara är i mitt huvud som synintrycket förvrängs åt båda hållen.
S. med punkt 07.09.18 kl. 08:35
Ja veeeet, jag har funderat på exakt samma. Kan utseendet verkligen fluktuera på det sättet? Det måste ju vara i huvudet till 90%? Eller? Jag hoppas nog det.
09.09.18 21:23
Anne Hietanen