Biverkningar

30.08.2018 kl. 16:07

Idag är det dag fyra med Concerta. Effekt so far: Huvudvärk, sömnlöshet och aggressivitet.

Exempel på aggressivitet, ett barn log mot mig idag och jag log inte tillbaka! Det var ett medvetet val att inte le, min impuls är alltid att moderligt le mot allt och alla, allt från pistolmän till elaka gubbar och gummor. Men jag log inte mot barnen. Kan ännu inte fatta att jag var så fräck, barnet såg mig alltså i ögonen och log och jag log inte tillbaka. Herregud, efteråt mådde jag riktigt skit. 

Som ni ser är effekterna snarare biverkningar än verkningar, men vi får se.

Ikväll skall jag lämna Olof i Helsingfors och träffa lilla Minni i Borgå. Tänk att hon ännu är alive and kicking.

 

Gårdagens 80-tals look. Lyssnar någon annan på Morbid Angel?

Anne Hietanen