Sex veckor semester och angst

27.07.2018 kl. 13:05

Jag borde vara värlens gladaste just nu, om några timmar börjar nämligen min semester äntligen! Och så kommer ju Olof! Ändå sitter jag här med angst på jobbet, det började redan igår när jag inte fick tag på ett intervjuobjekt. Helt vanligt så här i sommartider, men jag fick väldigt illa att vara över att kanske inte kunna leverera en artikel som jag hade planerat. Jag grubblade och hade mig och funderade ut plan a, b, c, d och e.

Det var inte ens någon livsviktig artikel, men mitt engagemang i gejen blev oproportionerligt. Det normala är att bara säga till sin producent att det här verkar nu skita sig, jag gör något annat och så är det färdigt med det.

Till all tur fick jag äntligen idag tag på mitt objekt och skall snart skriva artikeln färdig, men kan inte begripa varför jag började må illa över en så liten sak. Kanske det är på grund av den röda månen? Har ni hört om den röda månen ikväll? Tidigare såg man på den som en ond kraft som förebådade död och elände. Kanske det är den röda månen som signalerar elände till mina stackars små celler?

Ja så var det nog, imorgon senast är allt bra igen, vi säger så?

 

 

Kommentarer (2)
Enligt astrologin ger den röda månen ofta upphov till känslighet och angst om jag förstått rätt, och den kan ofta leda till att stora förändringar sker i livet vilket ju ofta är angstigt i sig. Det sägs att det börjar en ny cykel, den förra var 8 år lång, dvs sedan den senaste kuunpimennys. Spännande att se vad denna cykel för med sig! För dig är det ju konkret, att Olof kommer! Dessutom är lågtryck ofta svårt för känsliga människor, o de ha ju varit åska i luften!
Choko29.07.18 kl. 12:24
Tack Choko för denna förklaring, måste säga att det redan lättat lite nu. Och morgon kommer Olof!
29.07.18 21:53
Ack den söta smaken av angst, som av ett vin som man dekanterat en god stund.
håkan25.08.18 kl. 14:39
Anne Hietanen