Fyra nätter

26.07.2018 kl. 08:46

Fyra nätter och sedan åkert vi efter lilla Olof! Jag ser så fram emot att pussa hans lilla, men otroligt runda, hundmage.

Vi kommer att vara den första veckan i en stuga där det inte är hundra trappor ner till marken och mitt jobb kommer att vara att bära ut honom varje gång han gjort något; vaknat, lekt, ätit, druckit eller gjort en liten kakka-min.

Jag hoppas, hoppas att jag inte råkar få ryggskott just nu, det skulle vara väldigt opraktiskt. 

Längtar efter att få ligga och chilla med Olof nu. De flesta valpar sover väl mest, men tyvärr finns det ju de som aldrig sover. Jag minns att taxen Minni aldrig sov som valp! Nog på natten några timmar förstås, men aldrig på dagen.

Det lilla jag sett av Olof tyder dock på att han har bra sömngener. Håll tummarna.

Ps. Olof har fått sin första leksak.Det var min poddvän Ida som gav den och jag blev så otroligt glad. Leksaken döptes omedelbart till Harry.

Stackars Harry, hans levnadslopp kan bli hårt.

 

 

Anne Hietanen