Puppy shower

05.07.2018 kl. 10:14

Men nu händer det kanske något. Vi skall titta på en valp om en dryg vecka, denna gång en engelsk spanielspringer. Tyvärr med brun nos och inte svart, jag tycker att svart är sötare! Men om vi skall googla efter den perfekta hunden så kommer vi aldrig att få en.

Jag tror att det redan var någon som rekommenderade den rasen till oss, men nu får ni också komma med hot och varningar. Jag kan ge en varning till mig själv och det är att jag inte skall fåna mig för mycket med hunden för då får min sambo kanske avsmak.

Jag måste klä ut hunden och sjåpa mig en del i smyg gissar jag. Igår informerade jag om att jag absolut skall ha en enrom puppy shower och fira i flera dagar. Jag såg hur min sambo inte alls älskade mig just då. Jag upplever att han fyllde i sin flyttningsansökan medan jag höll på och orerade om hur valpen och jag skall matcha varandra och uppträda på vår gemensamma puppy shower. Jag undrar om jag kanske borde binda fast den runt min mage så att vi alltid kan vara nära, nära. 

 

(Jag kanske överdriver lite. Kanske.)

Kommentarer (3)
Vi hade en engelsk springer spaniel när jag var barn, och det var nog en trevlig hund. Men när du nu ville ha varningar: Öronen ska skötas jättenoga annars får den problem, olika infektioner och så.
Springer spaniel-hundar kan ju vara jakthundar också förutom sällskapshundar, men vår hund hade nog ingen direkt jaktinstinkt förutom att hon älskade att simma (hennes mamma användes för att apportera fåglar från vattnet vid fågeljakt).
Sara Pepparkaka05.07.18 kl. 13:13
Tack Sara! öronen vet jag att man måste nästan raka inuti och sedan puts försiktig minst en gång i veckan. sen kan det vara ögonproblem och höfterna. Men jag kommer nog att orka pynja med öronen bra!
05.07.18 15:23
Överdriver lite jo. Du ska inte klä ut valpen när du får den.
lilian06.07.18 kl. 21:15
Hahaha, nej, den kan bli förvirrad!
09.07.18 10:43
Men valpar i kläder är ju sååå söta!
emzi07.07.18 kl. 00:07
Jo sant! Men alla kanske inte trivs med det! :)
09.07.18 10:44
Anne Hietanen