Fotograferingen

16.01.2013 kl. 20:19
Innan jag pöser iväg till det heta resemålet Kanarieöarna måste jag ta mig igenom en utmaning som består av en fotografering med Fit-lehti. Vi skall fota på gymmet, i studion (tv eller radio, vet ej ännu) och på ett café. Jag brukar ju träna iklädd en sopsäck alternativt en poplinrock så jag oroar mig lite. Måste säkert besöka sportaffärer och köpa några intressanta toppar.

Eller ännu bättre idé, varför kan inte alla Niken och Rönnischar kontakta mig och helt enkelt låna mig en hög med kläder? Och medan jag nu är i farten så passar det nog med annat också. Allt som är gratis är ju så mycket bättre än allt annat. Ta nu ett exempel, du bokar en resa som kostar sju årslöner, men sen om du får en complimentary skumppa eller chokladask (av värdet av 3 euro) på hotellet så känner du dig som om du vunnnit största vinsten på lotto. Eller vad då man, jag menar jag, jag är såpass lättlurad.
Kommentarer (1)
Tycker du skall låta dej fotas i sopsäcken. För att visa att man inte behöver ha senaste modet för att träna. För att visa mångfalden av människor. För att visa att man duger som man är, det är inte kläder som avgör. För att bryta normer.
a18.01.13 kl. 14:11
Ja varför inte?
20.01.13 10:53
Anne Hietanen