Den oerhört spännande flygresan

27.01.2013 kl. 21:03
Flygresan hit var väldigt asig, vi måste mellanlanda i Portugal för att samtliga passagerare hade fjärtat så mycket. Eller kanske vi måste tanka på grund av hård motvind och ökad bränsleförbrukning, någondera. Jag använde resan till att läsa en halvdålig deckare, (”Så gott som död” av Mark Billingham. Kan inte rekommendera alls. ) äta allt som serverades, även lite av grannarnas överblivna efterrätter och sedan socialisera med alla som inte kom undan. Mina favoriter var två unga enäggstvillingar. Dom hade nästan inga tänder men ändå god fiilis hela vägen. Gissar på att de var max ett år.

En annan duo som jag gav höga vitsord åt var Anja och Sointu som skulle slå runt i fem veckor på Teneriffa. De skulle dansa och umgås. Jag fick höga poäng när jag berättade att jag besöker min pappa. Genast förhördes jag om hans utseende och tangotakter. Jag sade att han är snyggare än en smal Marlon Brando och dansar tango som en argentinare. Pappa fick genast två nya flickvänner. Måhända bildar Anja, Sointu och jag någon kväll en farlig trio som ingen kommer undan. Damerna är båda kring hundra, men såg piggare ut än jag gjorde ens som barn.

På flyget vann jag en talangtävling, vi hade limbotävling vid toaletterna. Nånej hade vi. Men jag minns tiden då man ännu fick röka på flygplanen. Då brukade det alltid finnas ett tobaks/alkohol/limbogäng bak i planet.
Kommentarer (3)
Tack för skrattet!
Mia27.01.13 kl. 21:26
Vafals! Har du skrattat åt mig? Vavava?
28.01.13 17:44
Det låter som en ljuvlig busstur! Hoppas du har roligt med Marlon, jag menar din pappa.
Micaela28.01.13 kl. 12:12
Tack! Idag far Marlon och jag ut och gör STAN OSÄKER!
28.01.13 17:44
Anja och Soibtu är vi om några...say fem, år!!!
Hannah28.01.13 kl. 22:25
Att det är!
29.01.13 00:20
Anne Hietanen