Föreläsningsturné

31.01.2013 kl. 19:06
Det slog mig att om en vecka har min ätstörningsturné redan startat. Nästa onsdag 6.02. talar jag i Lovisa gymnasium. Iiiiik. Det måste bli superbra. Det värsta är att jag tror att det blir superbra, känns konstigt att tänka så i förväg. Lite som att bädda för en dunderflopp.

I skolan tänkte jag alltid att jag skulle få underkänt i det mesta, eftersom jag aldrig hade tålamod att läsa inför ett prov längre än en kvart. När jag gjort provet var jag ofta också säker på att det gått dåligt, men nästan alltid hade det gått mycket bra. Hurdana var ni? Inriktade på flopp eller succé? Och vilket är bättre? Kan känna att det vore bra att erkänna/känna sina styrkor och svagheter och inte hela tiden estimera fel åt olika håll.

(Varför skrev jag estimera? Kunde använt ett normalare ord, något mera adekvat. Och nu skrev jag adekvat, helt onödigt.)
Kommentarer (2)
Jag hade heller inget tålamod. Tänkte mest att jag tar det på talang. En del påstår att jag har ett osynligt bananskal som förföljer mig. Hur det än må vara har det fungerat bra hittlills. Jag tycker du ska komma till Jakobstad och föreläsa. Så jag får klä ut mig till ungdom i en onepiece och föreläsningscrasha gymnasiet. JÅ!
Ela01.02.13 kl. 17:31
Jaaaaa!!! Skulle vara fin och träffa dig. Men minns inte ens om jag kontaktat Jakobstad!
01.02.13 22:00
Det blir nog bra, gick ju bra på Luckan! :) Håller tummarna! Ska du till Lärkan? :)
Micciz01.02.13 kl. 17:48
Jag tror det! Kommer inte ihåg just nu.
01.02.13 22:00
Anne Hietanen