Bloggposter

Senegal dag hundra

Här rullar jag runt som en glad farbror. Har också spelat beachvolley som en blind person. Ps. Jag vet att jag har åtminstone två blinda läsare. Blev ni förnärmade? Förlåt i så fall. Pardon!
02.04.2015 kl. 16:56

Föreläsningsturné

Det slog mig att om en vecka har min ätstörningsturné redan startat. Nästa onsdag 6.02. talar jag i Lovisa gymnasium. Iiiiik. Det måste bli superbra. Det värsta är att jag tror att det blir superbra, känns konstigt att tänka så i förväg. Lite som att bädda för en dunderflopp.

I skolan tänkte jag alltid att jag skulle få underkänt i det mesta, eftersom jag aldrig hade tålamod att läsa inför ett prov längre än en kvart. När jag gjort provet var jag ofta också säker på att det gått dåligt, men nästan alltid hade det gått mycket bra. Hurdana var ni? Inriktade på flopp eller succé? Och vilket är bättre? Kan känna att det vore bra att erkänna/känna sina styrkor och svagheter och inte hela tiden estimera fel åt olika håll.

(Varför skrev jag estimera? Kunde använt ett normalare ord, något mera adekvat. Och nu skrev jag adekvat, helt onödigt.)
31.01.2013 kl. 19:06

Dagens jobb


31.01.2013 kl. 10:53

Sara Jungersten på turné

Ni har väl noterat Sara Jungerstens bloggturné? Malin förklarar hur det går till. På lördag är alltså Sara på min blogg.
30.01.2013 kl. 22:14

Igårkväll

Igårkväll kom pappa och hans dam till mitt hotell. Jag hade klätt mig i en långklänning och såg ut som Winston Churchill -  i en lång klänning. Med viktig min visade jag runt i hotellet, högfärdig och allvetande, som om jag byggt hotellet med mina egna händer.

Drog alla gamla skämt jag utvecklat under de senaste dagarna. "Här bor en svart svan, men jag undrar om den kanske egentligen bara är målad svart, höhöhö." (Eller hade bara detta ena skämt, men jag kompenserade med att säga samma sak flera gånger.)

Tyvärr var maten vi åt en flopp. Jag noterade faktiskt i ögonvrån att mitt sällskap försökte kväva sig i pastasåsen, så hemskt var det.

Efteråt satt vi som kolonialister i den orientaliska baren och hade det bättre än när vi försökte få ned middagen.

På det hela taget en fin kväll.

Idag har jag hetsat runt poolen och försökt bränna mig på alla delar av kroppen som ännu inte är ljusröda.
30.01.2013 kl. 21:39
Anne Hietanen